top of page

Mijn verhaal

Herverbinden met de natuur

Als geboren boeren- en jagerszoon heb ik van nature een oog en liefde voor het groen en de natuur om ons heen.

Geïnspireerd door de passie van mijn moeder voor bloemen, planten en onze enorme tuin, was ik als kind hier altijd al mee bezig. Gefascineerd door de grote verscheidenheid aan planten en dieren, de verschillende elementen van het weer kon ik uren dolen door het land, de bossen en de tuin bij onze boerderij. 

 

Vanaf mijn tienerjaren heb ik het grootste gedeelte van mijn leven in stedelijk gebied gewoond. Hoewel het leven er goed was, miste ik de dagelijkse verbinding met de natuur.

Om aan deze behoefte tegemoet te komen, plantte ik mijn kleine balkon tot de nok toe vol met allerlei mooie planten en bloemen.

Zo ontstond bij mij het idee dat ik hier wellicht meer mee kon doen, dan alleen mijn eigen balkon op te fleuren.

Al snel begon ik bij vrienden, kennissen, mijn werkgever balkons en tuinen op te leuken, te ontwerpen en aan te leggen. Het geld dat ik hiermee verdiende ging in de eerste jaren naar het goede doel.

Al snel groeide deze hobby uit tot een ware passie en ben ik Tuinarchitectuur gaan studeren. Met deze studie op zak, mijn aangeboren talent voor groen en de al opgedane ervaring werd het voor mij tijd mijn passie volledig te omarmen en hier mijn beroep van te maken:

Wolthuis Tuinontwerp

bottom of page